tirsdag den 10. november 2015

Søborg: Sådan slipper du af med synshjælpemidler


Når øjenklinikken EuroEyes den 12. november holder infoaften i Radiorådssalen i TV-Byen, vil du have mulighed for at blive klogere på mulighederne for permanent at slippe af med synshjælpemidler.Er du træt af at bruge læsebriller eller kontaktlinser, og har de mindsket din livskvalitet, så er der håb forude. Teknologien har nemlig gjort det muligt at slippe af med briller og andre synshjælpemidler ved hjælp af en operation, der ombytter øjenlinser med nedsat funktion til fuldt funktionsdygtige nye linser. Du kan høre mere om mulighederne til infoaften i Radiorådssalen 12. november fra klokken 19.00-21.00.

– Linseudskiftningen er en afprøvet operationsform, og hos EuroEyes har vi forfinet behandlingen, så vi er blandt de absolut bedste. Vores kirurger har mange års erfaring, og vi mærker i øjeblikket en større og større efterspørgsel på operationen, fordi danskerne ikke vil lade sig begrænse af briller, når de har muligheden for at slippe, forklarer Jannik Boberg-Ans, der er cheflæge hos EuroEyes i Søborg.

– Vi har mange patienter, der har forringet livskvalitet på grund af synsproblemerne, og de får på mange måder et nyt liv efter øjenbehandlingen, fortsætter han.

Ud over linseudskiftningen er der også mulighed på aftenen for at høre nærmere om, hvordan moderne laserbehandlinger kan hjælpe især yngre danskere med synsproblemer til en brillefri hverdag.

Mange tilfredse patienter

Tilfredshed er et nøglebegreb for EuroEyes, og øjenklinikken har da også mange tilfredse patienter på de fem klinikker rundt om i landet. Hos kundetilfredshedsitet Trustpilot.dk får EuroEyes således en score på 9,6 ud af 10 af deres patienter, og det glæder cheflægen.

– Det er glædeligt, at vi er den bedst bedømte øjenklinik af patienterne, og den tillid forsøger vi at leve op til hver dag. Vi giver folk en god oplevelse og deres fulde syn igen, og det afspejles i den store tilfredshed fra patienterne, siger Jannik Boberg-Ans.

Tilmelding til infoaftenen skal ske på www.euroeyes.dk/infoaftener eller telefon 7027 4553.

Fakta: EuroEyes består af 22 klinikker i Danmark, Kina og Tyskland, som korrigerer synsfejl med linseudskiftning samt nyeste laserteknologi. Klinikkerne har behandlet over 300.000 patienter for alle grader af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og grå stær. Desuden opereres stadig flere for alderssyn for at undgå brug af læsebriller.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, Tyskland, Kina, teknologi, livskvalitet, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar