onsdag den 6. maj 2015

Instantly Ageless kommer nu endeligt til Danmark

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); });
Jeunesse® introducerer nu Instantly Ageless™ i Danmark. Produktet der tog USA og Asien med storm. Instantly Ageless™ minimerer beviselig rynker og uønskede rande under øjnene på få minutterInstantly Ageless er allerede købt af flere hundredetusinde mennesker verden over. Alene på youtube.com finder man mere end 17000 videoer, mest fra helt almindelige mennesker der tester produktet.

Instanly Ageless fjerner ikke rynkerne for bestandigt, og er dermed ikke den mirakelkur som de fleste nok kunne ønske sig, men virkningen holder sig trods alt i 8-10 timer efter påføring. Med andre ord skal produktet betragtes som en slags makeup, eller midlertidig facelift. Så skal man fx en tur i byen og gerne vil se yngre ud, med færre rynker eller rande under øjnene, er Instantly Ageless en udmærket løsning.

Ønsker man derimod en længerevarende effekt anbefaler Jeunesse® at du bruger LUMINESCE™ stamcellebaserede hudplejeserie som fx dagcreme og natcreme.

Instantly Ageless indeholder blandt andet Magnesium Aluminium Silicate og Sodium Silicate, der i kombination bidrager til at opnå den ønskede Anti-Aging effekt. Derudover indeholder Instantly Ageless™ et peptid kaldet Acetyl Hexapeptide-8 der i sig selv ikke bidrager til det øjeblikkelige resultat, men har en kendt og positiv Anti-Aging effekt på længere sigt forudsat hyppig/daglig anvendelse.

Der er ingen kendte bivirkninger ved Instantly Ageless, og de anvendte ingredienser er godkendt og testet af US National Library of Medicine. Dog kan der, som med så meget andet, i enkelte tilfælde opleves lokal- eller allergiske reaktioner.

Vejledende udsalgspriser er fastsat af Jeunesse® Global, og hvis du ønsker rabat kan du med fordel oprette dig selv som forhandler, og dermed opnå minimum 25% rabat allerede på dit første køb.

Du finder yderligere oplysninger om Jeunesse® produkter og hvordan du bliver forhandler i Danmark på jeunessedanmark.dk

Læs mere her

tags: USA, Danmark, Vejle, Asien, storm, bivirkning, allergi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar