torsdag den 12. marts 2015

Naturlig shampoo er vejen frem

Er du træt at en kløende og irriteret hovedbund, der ofte får skæl til at fald ned, og forhindrer dig i at have sort jakke/ trøje på, uden den er drysset til med små hvide skæl Så prøv denne milde og effektive shampoo, der virker beroligende og helende på din hovedbund. Efter få vask, kan du allerede mærke en forskel. Naturlig shampoo er vejen frem mod kløende eller irriteret hovedbund

En kløende hovedbund, der får dig til at kradse dig til blods. Skæl der ligner, om ikke "støv på hjernen" så "støv fra hovedet, når det drysser ned på skuldrene. Fedtede gule flager i hovedbunden på grund af tilstoppede talgkirtler. Hvad skal den, der rammes, dog gøre

Kan der overhovedet gøres noget ved det Man prøver utallige shampooer specielt beregnet til kløende hovedbund og skældannelser.

Lige lidt hjælper det. En kunde fortalte mig, han har haft de problemer, siden han var barn. Hver eneste ny shampoo han købte gjorde bare tingene værre. De fleste kommercielle shampooer indeholder desværre nogle temmelig barske kemiske forbindelser med henblik på at gøre det hele så billigt som muligt. Nogle mener i dag ligefrem, at det er på tide "at tage bladet fra munden" og sige det som det er. En traditionel shampoo der bryster sig med at kun klare alle disse problemer er ikke andet end en gang salgsgas, der tjener til at dække over produkternes indhold af skadelige kemikalier.

En traditionel skælshampoo er fremstillet på stenkulstjære, zink pyrithion, salicylsyre og selen sulfid tilsat rengøringsmidler. Produkterne kan lindre kløe og mindske afskalning, men de kan aldrig fjerne problemet helt. Ingredienserne har nogle bivirkninger. De kan være irriterende for hud og øjne. Det er især salicylsyre - en ingrediens i aspirin – der er stærkt irriterende. Hvis de indtages er de giftige.

Stenkulstjære kan også være irriterende, når den indåndes, eller når det kommer i kontakt med huden. Shampooer fyldt med disse stoffer udgør en sand 'kemisk krigsførelse' mod kløe, skæl og flager, men altså med skadelige bivirkninger! Et skift til en dejlig økologisk, naturlig og fugtgivende shampoo i et par måneder, er alt hvad du behøver. At begejstrede kunder har taget et virksomt produkt til sig som vores skælshampoo med et indhold af havsalt vidner vort salg af 200 liter af denne shampoo om. Shampooen er ideel til den følsomme hovedbund, der har tendens til at flage på grund af ekstrem tørhed.

Den går i dybden, nærer og øger cirkulationen, når shampooen masseres ind i hovedbunden. Dit hår genoprettes, så det får sin naturlige silkebløde skinnende 'look' tilbage. Store koncentrationer af havsalt modvirker ifølge Døde Havs Forskningscentret en række sygdomme, herunder dermatologiske sygdomme (hudsygdomme). Især salt fra Det Døde Hav har med en meget høj koncentration. Gennem de seneste to årtier, har undersøgelser givet nogle forbløffende resultater m.h.t. patienters forbedrede livskvalitet som følge af kurophold og saltindeholdende produkter.

Runo Kingbo driver et postordrefirma inden for bl.a. personlig pleje i Odder.

Læs mere her

tags: kemi, livskvalitet, Forskning, bivirkning, økologi, sygdom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar