tirsdag den 17. marts 2015

Den ultimative guide til at opnå spektakulære øjne

Øjnene er det absolutte fokuspunkt i denne omfattende guide til skønne og fantastiske øjenmakeup looks. "500 design til øjenmakeup" demonstrerer hundredvis af inspirerende og nyskabende ideer til at bryde fri af den klassiske øjenskygge-med-sort-mascara rutine. Bogen byder både på en grundlæggende guide til, hvordan du selv kan applicere en perfekt øjenmakeup, ligesom den præsenterer et nærmest uendeligt udvalg af anderledes og elegante makeup looks, så du let kan opnå det ekstra pop, som enhver pige drømmer om.

"500 design til øjenmakeup" er en samling af smukke makeup-udtryk til enhver anledning – fra hverdagslooks til fantasy-inspireret øjenskygge med glitter og rhinsten. Siderne er fyldt op med smukke billeder, som viser makeup designs, der imødekommer ethvert niveau og enhver tålmodighedsgrad. Bogen er skrevet af den anerkendte skønhedsekspert og makeup artist Kendra Stanton, som også er fotograf til bogens mange fantastiske billeder. Kendra har blandt andet samarbejdet med Estee Lauder og Aveda. For tiden arbejder hun freelance som makeup artist, ligesom hun er en aktiv skønhedsblogger. Når Kendra ikke er beskæftiget med makeuppen, er hun gift og mor til to små piger, som ofte får lov til at lege med mors øjenskygger og læbestifter. Kendra demonstrerer i denne bog, hvorledes du, ved hjælp af de rette værktøjer og teknikker, samt en smule kreativitet og tålmodighed, kan mestre ethvert øjenmakeup look.

Bogen udkommer d. 16. marts 2015.

500 design til øjenmakeup/ Kendra Stanton. På dansk ved Katrine Mathiesen. TURBINE 2015. ISBN978-87-7141-972-6, 320 sider, vejledende pris kr. 249,95 kr.


Læs mere her

tags: kreativ, blogger, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar