fredag den 13. marts 2015

Divaderme til vipper og bryn revolutionerer

94.231.109.4 $(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); }); Divaderme produkter revolutionerne opfattelsen af bryn og vipper. Brow Extender I 3 afstemte farver med mineralholdig ler og små fibre, en lille revolution til at skabe brede og smukt buede bryn. Lash Extender og Fiberwings er 2 mascaraprodukter, som sammen giver vipperne længde og fylde. Divaderme er makeup produkter til øjenvipper og øjenbryn.

Brow Extender indeholder mineralholdig ler, små fibre og farve, påføres enkelt og let med en applicator, et product som gør op med de sorte optegnede bryn men derimod giver et naturligt bryn. Det findes I 3 nøje afstemte farver. Er vandfast og dækker grå hår.

Fiberwings er en Mascara som indeholder små fibre som forlænger vipperne markant.

Lash Extender er små fibre som lægges på mascaraen mens den stadig er fugtig og forlænger vipperne, afslutningsvis forsegles fibrene med Fiberwings mascara for et perfekt resultat.

Verden er ved at få øjnene op for Divaderme fibermakeup, som er unikt og enkelt at anvende. Divaderme indeholder naturlige stoffer er uden parabener og tilsætningsstoffer.

Alle produkter er plejende og vækstøgende.

Læs mere her

tags: parabener,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar