fredag den 6. februar 2015

Aalborg: Slip for briller og begrænsninger i hverdagen

Når EuroEyes den 11. februar holder infoaften hos Helnan Phønix Hotel i Aalborg, kan nordjyderne høre om, hvordan de permanent slipper for briller og de begrænsninger, som synshjælpemidler sætter. Er du træt af at bruge briller, når du eksempelvis skal læse en bog eller dyrke sport, så er der håb forude. Teknologien har nemlig gjort det muligt at slippe af med de forhadte læsebriller og andre synshjælpemidler ved hjælp af en operation, der ombytter øjenlinser med nedsat funktion til fuldt funktionsdygtige nye linser.

– Linseudskiftningen er en afprøvet operationsform, og hos EuroEyes har vi forfinet behandlingen, så vi er blandt de absolut bedste. Vores kirurger har mange års erfaring, og vi mærker i øjeblikket en større og større efterspørgsel på operationen, fordi danskerne ikke vil lade sig begrænse af briller, når de har muligheden for at slippe, forklarer Jannik Boberg-Ans, der er cheflæge hos EuroEyes i Aalborg.

Ifølge ham er der endnu kun få danskere, der kender til muligheden.

Infoaften udbreder budskabet

For at gøre op med det problem inviterer øjenklinikken, der har til huse på Sofiendalsvej i Aalborg, til informationsaften, hvor læsebrillebrugere og andre gratis og uforpligtende kan høre om muligheder for at få en linseudskiftning og dermed slippe for brillerne permanent.

– Ud over de åbenlyse fordele, der er forbundet med en brillefri hverdag, får man også en række andre fordele med i købet, når de slidte linser udskiftes. For det første behøver man ikke at bekymre sig om på sigt at få grå stær, da man udskifter den linse, hvor den grå stær udvikler sig. Desuden eliminerer man også bygningsfejl samt risikoen for en række andre øjensygdomme, fortæller Jannik Boberg-Ans.

Infoaftenen afholdes hos Helnan Phønix Hotel på Vesterbro i hjertet af Aalborg onsdag den 11. februar klokken 19.00-21.00. Tilmelding skal ske på www.euroeyes.dk/infoaftener eller telefon 7027 4553.


Læs mere her

tags: euro, Vesterbro, Aalborg, sygdom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar