torsdag den 11. juli 2013

Nyhed: Nu fås den naturlige Konjac Sponge rensesvamp til HELE kroppen

Introduktionen af Konjac Sponge i Danmark er gået over al forventning, og nu følger vi efterspørgslen og lancerer en svamp til de forskellige hudtyper til eksfoliering, rensning og lindring af HELE kroppen.

Svampene i Konjac Body Sponge-serien peeler kroppen for døde hudceller og minimerer og afhjælper indgroede hår.
Konjac Body Sponge hjælper generelt med at holde huden i tip-top stand, og den vil føles glat og smidig efter brug.

Vi ser også gode resultater ved at bruge Konjac Body Sponge i forbindelse med urenheder og knopper på arme, bryst og ryg.

Konjac Body Sponge er især god til:

- Eksfoliering af huden inden påføring af selvbruner, så du opnår et bedre resultat
- Kropspeeling, da din hud med det samme bliver fantastisk blød og flot
- Minimering og afhjælpning af indgroede hår i forbindelse med barbering/voksning
- Minimering af knopper og urenheder på fx arme, bryst og ryg
- Brug inden bodylotion for at forberede huden har en blødgørende effekt
- Minimering eller helt udelukning af bodyshampoo

Efter brug af svampen: Klem forsigtigt mellem to flade hænder (vrid aldrig) og lad den derefter tørre et godt ventileret sted.

Efterlad aldrig din svamp, hvor det stadig er vådt, såsom i bruseren. Jo mere frisk luft, din svamp får, jo længere vil den vare.

Sommertip!
Få flotte sommerben! Brug en kold Konjac Body Sponge hver aften på fødder og skinneben. Det køler de varme fødder, virker afslappende, giver huden en flot glød og forhindrer fremkomsten af indgroede hår. Føles som en hel wellness-behandling.

Typer
1. 100% PURE NATURAL BODY SPONGE
Ingen tilsat ler og kan derfor bruges sammen med dit renseprodukt. Passer til hele familien og ALLE hudtyper. Ideel til at fjerne tør hud på kroppen.

2. French Green Clay GRØN BODY SPONGE
Fransk grønt ler bruges på de fineste kursteder. Leret indeholder mikro-molekyler, som absorberer snavs, olie og bakterier, mens det samtidigt forsigtigt renser porerne. Denne type er specifikt god mod urenheder på arme, bryst og ryg.

Perfekt til hud, der er fedtet til normal.

3. French Pink Clay PINK BODY SPONGE
Denne skønne kropssvamp med pink fransk ler anbefales til træt, tør og dehydreret hud. Den hjælper med at omvende ru og hård hud til blød og strålende hud. Fremragende til hud, der har været meget eksponeret for solen.

4. French Red clay - RØD BODY SPONGE
Fransk rødt ler virker særdeles beroligende på den sarte og modne hud. Fordelen ved det røde ler er, at det er med til at fremskynde regenereringsprocessen og derved har en foryngende effekt. Desuden forbedres blodcirkulationen, hvilket får huden til at se mere strålende og hydreret ud.

For fuld udnyttelse af typerne med tilsat ler, slukkes for vandet i bruseren under brug.

Konjac Body Sponge fås på apoteker, i helsebutikker, på spa-steder, i stormagasiner og på hudplejeklinikker i hele landet. Spørg efter de nye rensesvampe til hele kroppen i din lokale butik.

Praktisk information
Til pressen: Er det relevant, sender vi meget gerne et test-kit til jer. Ring til Anne Møller Kristensen på tlf. 28 91 13 32.

BAGOM KONJAC SPONGE
Konjac Sponge er udviklet af konjac-planten, en asiatisk kartoffelplante, som er blevet brugt i skønhedsbehandlinger i mere end 100 år i Japan, da den har vist sig at være perfekt til sart hud. Svampene er 100% naturlige og miljøvenlige og kan efter brug med fordel placeres i bunden af en urtepotte for at holde på fugten i planten.

Læs mere her

tags: Danmark, Japan, storm, bakterie, miljøvenlig, Ford, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar