torsdag den 25. juli 2013

Længe ventet nyhed klar i butikkerne

Ved åbningen af Odense Blomsterfestival 2012, døbte HKH Kronprinsesse Mary sommerens smukkeste rose
Princess of Infinity. Rosen er nu i handlen og kan købes i blomsterbutikker og havecentre landet over - samt opleves på Rosas stand i Vintapperstræde.

HKH Kronprinsesse Mary er protektor for Hjerteforeningen, og i forbindelse med kampagnen Elsk Hjertet, der samler penge ind til forskning i kvinders hjerter, støtter salget af Princess of Infinity Hjerteforeningens livsvigtige arbejde.

Ekstra store blomster
Rosen er den nyeste variant i serien Infinity, hvor den originale hvide Infinity har oplevet stor succes på markedet. Rosen er kendetegnet ved de ekstra store og velduftende blomster, der er en revolution indenfor potteroser.
Med sin sarte rosa farve og mørke, tykke blade, vil Princess of Infinity bringe glæde i hjemmet i helt op til fem uger.

Ved udplantning i havens krukker og bede, vil den kunne nydes hele sommeren, hvor den ved korrekt pasning og pleje vil blomstre igen og igen helt ind til jul. Princess of Infinity er vinterhårdfør, hvis den udplantes i vækstsæsonen maj-september. Klip gerne en buket ind til stuen eller en enkelt rose til knaphullet jo flere blomster der klippes jo flere nye vil gro frem.

Populær rose ude i den store verden
Rosen er udviklet af én af verdens mest prisbelønnede rosenforædlere Rosa Eskelund. Sammen med sin mand driver hun forædlingsselskabet Roses Forever, hvor hun i Dyreborg ved Fåborg skaber de nye flotte roser. Infinity roserne produceres og sælges i mange lande rundt om i verden, bl.a. i Japan, Norge, Holland og Canada. Roser er meget populære i Japan, og Rosa har netop haft besøg af én af de største japanske butikskæder, der vil sælge Infinity i deres 1800 butikker. Rosernes skal produceres lokalt i Japan, hvorved transporttiden mindskes og miljøomkostningerne holdes nede.

Se alle Rosas tips til pasning af roser på www.rosa.dk

Yderligere informationer kan fås hos Rosa Eskelund på tel: +45 51 57 19 90 eller www.rosa.dk

Læs mere her

tags: Norge, Holland, HK, Odense, Canada, Japan, 2012, penge, omkostninger, prinsesse, Hjerteforening, miljø, Blomsterfestival,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar