fredag den 10. august 2012

Netværk er GULD værd

Er du kvinde, ung eller måske blevet lidt grå i toppen Er du med på sjov og hyggeligt, socialt samvær med andre kvinder Savner du muligheden for aktiviteter sammen med andre ligesindede i skøn natur, på hjemmebasis, på udflugter, omkring personlig udvikling, dine kreative interesser etc. Og har du mod på at få nye oplevelser, som måske både gør dig sundere og klogere

Kan du svare ja til nogle af ovenstående spørgsmål, så forær dig selv et fantastisk netværk - kom og vær med i vi-kvinder! Klik ind på vi-kvinder.dk, opret din egen profil og deltag i "Århus-netværket", eller i lige præcis det, der giver dig mest værdi.
Du kan også møde vi-kvinder til
Netværksmøde i Århus tirsdag den 21. august. kl. 19- ca. 21 i Kontorfællesskabet Rosengade 24, 8000 Århus
alle, unge som ældre, er vel mødte. Kaffe/the og brød serveres. Pris: 25 kr.
Tilmelding/spørgsmål til lone@vi-kvinder.dk

På mødet fortæller Lone Nielsen om, hvilke muligheder netværket vi-kvinder.dk rummer, hvorledes der f.eks. kan åbnes døre til stærke og fine relationer.

Vi-kvinder.dk er et netværk for kvinder, som har lyst til at få nye veninder og udbygge deres netværk. Vi-kvinder er et trygt forum, hvor medlemmerne selv bestemmer indholdet. Den enkelte er selv med til at tage initiativ til nye netværk og oplevelser.
Netværket er for alle kvinder, der har lyst til at møde nye mennesker, dyrke deres interesser eller bare nyde det sociale samvær. Man kan inspirere andre med sine interesser, eller man kan lade sig blive inspireret eller blot være en del af et fællesskab.
Vi skriver sammen i netværk og med hinanden fra vores profiler på vi-kvinder.dk og mødes uden for skærmens blålys til aktuelle, interessante og relevante aktiviteter såvel ude som hjemme.

Hold dig ikke tilbage, tag det første skridt til at din glæde vil vokse i 2012.

Læs mere her

tags: Århus, 2012, kreativ, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar