fredag den 10. august 2012

Graviditetstema på PetitPodium.dk

En ny måned betyder nyt tema på www.petitpodium.dk. Denne gang er temaet også kendetegnet ved Nyt på en anden måde det er nemlig starten på noget nyt og spirende: Nye tanker, nye følelser, en ny krop og afslutningsvist et nyt medlem af familien. August måneds tema er nemlig Graviditet og alle de tanker, indkøb og ting, der følger med. Det starter på www.petitpodium.dk.

Pigerne bag Danmarks første onlineplatform for mor og mode Petit Podium har sammenlagt været igennem 5 graviditeter, så der vil måneden igennem være kyndig vejledning og kompetent inspiration at hente. Uanset om du har en graviditet bag dig, forude eller står midt i den, er der god grund til at klikke ind på www.petitpodium.dk.

Der er som altid skarpe gæstebloggere, aktuelle debatindlæg, nyhedsbreve fyldt med lækre præmier, sødmefyldte shoppeguides, spændende temaartikler og ikke mindst konkurrencer i massevis. Denne måned har Petit Podium f.eks teamet op med Storsak og Nelly.com hvilket har resulteret i urimeligt flotte præmier til enhver smag!

Til at starte med kan du f.eks klikke dig ind på månedens temakonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på hele 2000 kr. til Nelly.com, som bl.a. forhandler det lækreste graviditetstøj men hvor du også kan købe tøj til det nye medlem af familien eller tøj til dig selv efter en graviditet, hvor man ofte har behov for at få garderoben fornyet. Valget er dit.
På Petit Podium har vi været igennem en del graviditeter med alt hvad det indebærer. Vi fandt oprindeligt hinanden i netop behovet for ligesindede at kunne dele graviditetens op og nedture med, så det falder os helt naturligt, at kunne give et sådan inspirations-fællesskab videre til vores læsere , fortæller Lisbeth fra www.itsfashionbaby.dk

Vi er: It s Fashion, Baby!; Lisbeth, jurastuderende, 30 år og mor til en pige på 15 mdr. og en dreng på 3, 5 år// Guld.log; Louise, journalist, 31 år, mor til en pige på 16 mdr.// Manja Lytz; 29 år, bosat i Frankrig, hvorfra hun driver en vingård, og mor til en pige på knap 2 år // Mit Udtryk; Ann-Sophie, studerende, 24 år og mor til en pige på 1 år.

For yderligere informationer, kontakt venligst
info@petitpodium.dk eller Louise 29 90 93 25

For annoncering & sponsoraftaler, kontakt venligst Brian Madsen fra ADshark
brian@adshark.com eller mobil 30 90 90 10

Læs mere her

tags: Danmark, Frankrig, journalist, studerende, konkurrence, blogger, vingår,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar