onsdag den 8. august 2012

Bryllup på Southfork Ranch i bedste Dallas-stil

Højsæsonen for bryllupper er i fuld gang, og hvor de fleste brudepar stadig holder de traditionelle af slagsen, dukker der flere og flere alternativer frem. Hvad de færreste herhjemme ved, er, at det kan lade sig gøre at blive gift og holde sit bryllup på Southfork Ranch, hvor JR, Bobby og Sue Ellen Ewing strides disse dage på kanal 4 i tv-serien Dallas.

Southfork Ranch, der i 1970 erne blev verdensberømt på grund af familiestridighederne i familien Ewing, danner igen rammerne i tv-serien Dallas. Og mens oliebaronen JR, hans hustru Sue Ellen og resten af familien strides, ganske som de plejer, er luften på ranchen også ladet med sød musik, bryllupsklokker og romantik.

Signe Marie Jeppesen, bryllupsplanlægger og indehaver af Brudesalonen Kennedys, har besøgt Southfork Ranch: Vi er altid på udkig efter fantastiske steder i verden, hvor man kan holde sit bryllup, og selvom de fleste brudepar stadig vælger det traditionelle bryllup herhjemme, er der flere og flere, der også vælger brylluppet i udlandet, det såkaldte Destination Wedding. Southfork Ranch er nøjagtig lige så fantastisk som på TV. De hvidmalede hegn, der omkranser ranchen og står i kontrast til alt det grønne, de smukke heste, der græsser i deres indhegning, og den varme Texas-sol, der bager ned. Hvem kunne ikke tænke sig at holde sit bryllup i det scenarie

Ifølge Signe Marie sker det mere og mere, at brudepar rejser ud i verden og bliver viet på mere specielle steder. New York og Las Vegas er stadig de steder, brudeparrene oftest vælger at rejse hen for at opleve et anderledes bryllup, men det er kun brudeparret selv, der tager af sted. Det traditionelle bryllup med familie og venner holder de bagefter, med velsignelse i kirken, brudekjole og bryllupsfest. Vi vil jo gerne det hele, både det eksotiske i at tage af sted alene og blive viet på New Yorks rådhus eller i et wedding chapel i Las Vegas, men også festen med familie, taler og sange. Vi vil jo ikke gå glip af noget, og på Southfork kan man netop forene de to ting. Der er masser af plads til vielsen under åben himmel, der er store sale, hvor bryllupsmiddagen kan holdes, og man behøver ikke at være den helt store Dallas-fan for at nyde de smukke rammer.

Southfork Ranch har mere end 1.400 events om året, og med 2 eventkoordinatorer tilknyttet, ved de nok, hvordan man holder et bryllup, og hele brylluppet kan arrangeres på stedet med overdådige bryllupskager, smukke blomsterdekorationer og en fortryllende middag. Forskellige former for underholdning og musik kan også arrangeres, og på egen hånd kan man snuse rundt på ranchen og i hovedbygningen, hvor familien Ewing boede. Den imponerende spisestue, JR s soveværelse, som er en konge værdig, og balkonen, som Sue Ellen faldt ned fra i den berømte pool-scene, står alt sammen som i serien og venter på, at karaktererne flytter ind til nye indspilninger af den populære serie.

Se mere om ranchen på www.SouthforkRanch.com


Læs mere her

tags: New York, Texas, Las Vegas, udland, roman, bryllup, rådhus,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar