onsdag den 25. april 2012

Der er en gruppe i samfundet, som ikke eksisterer, kvinder over 50

Med alderen er vi blevet usynlige. Det gælder både i medier, på arbejdspladser og i diverse dameblade, hvor modeller og omtaler af medsøstre aldrig kommer forbi de 55 år. Men vi er her jo og vil gerne forbeholde os retten til at se godt ud. Vi gør det indeni, men alderen tærer jo som bekendt udvendigt, og selvom vi ikke ligner en pige på 17 somre, har vi vores eget værd og selvværd.

Alle kvinder er noget, er unikke, og har smukke træk og alle kvinder føler, de bør skjule noget en delle, en rynke en form.

Der findes ingen idealkrop, vi har forskellige former og størrelser, og ingen er perfekte. Der findes ingen grimme kvinder, kun kvinder, som har opgivet at gøre noget ud af at klæde sig af den ene eller anden grund. Og så er der alle os andre, som med enkle råd kan blive i stand til at sammensætte en stil, der bringer det bedste tydeligere frem ved at fremhæve det positive og gemme problemområder lidt væk.

Det kræver ikke det store, bare lidt rådgivning om netop din personlige stil fra én, der har forstand på dette, og som har rådgivet i flere år. At skabe en personlig stil handler om, hvordan man klæder sig, lægger makeup og hvordan man sammensætter sin garderobe.

Dette gælder også de farver, man sætter sammen. Ved at få lavet en personlig farveanalyse, rammes netop de farver og den makeup, der vil sætte pris på den personlige stil.

Læs mere her

tags: retten,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar