fredag den 30. marts 2012

Tyg en graviditetstest

Nu behøver kvinder ikke længere at tage besværlige graviditetstest med på toilettet. Tyg i stedet en test og få svaret på bare 30 sekunder. Produktet der gør det muligt er tyggegummiet GraviGum.

Det er Billige-Teste.dk, der i samarbejde med medico virksomheden BPL Diagnostics, står bag den revolutionerende nye graviditetstest. Graviditetstesten består af et tyggegummi, der reagerer på det HCG hormon, som kvinder danner, når de er gravide.

Man har længe vidst, at hormonet også gik i den gravide kvindes spytkirtler, men indtil nu har ingen andre lavet test, der kunne måle niveauet af HCG hormonet i spyt. Sammen med BPL Diagnostics er vi de første på markedet med denne form for test, og vi ser et stort potentiale i de mange muligheder dette giver os med tyggegummiet som testform. Den nye tyggegummitest er blevet vældigt godt modtaget af vores testpersoner , udtaler Elias Grove Nielsen fra Billige-Teste.dk.

Tyggegummitesten GraviGum er CE mærket, og der er søgt om patent på produktet.

Hvor normale test, som reagerer på kvindens urin, tager op til 2 min. før man får svaret, viser GraviGum svaret allerede efter 30 sekunder. Når der er tygget grundigt på tyggegummiet i 30 sekunder, vises resultatet ved at tyggegummiet skifter farve. Hvis man er gravid bliver tyggegummiet rødt, hvis man ikke er, forbliver det hvidt. Ifølge BPL Diagnostics er testen 99 % sikker, og der er ingen sundhedsrisiko ved at tage testen. Testen er lavet af de samme ingredienser, som der er i tyggegummi normalt. Det eneste der er tilført er et helt naturligt stof, som reagerer med HCG hormonet , udtaler Michael Stenmann fra BPL Diagnostics.

Det er fantastisk, at det kan være så nemt at tage en test, uden at man skal gå på toilettet. Med GraviGum kan jeg sidde i sofaen eller gå på gaden og tage testen, og så smager den oven i købet godt , siger Camilla Johansen, der har været med i testpanelet inden produktet blev lanceret.

Læs mere eller køb her denne Graviditetstest

Fakta:
Billige-Teste.dk er Skandinaviens største onlineforhandler af hjemmetest og har siden 2003 solgt graviditetstest, ægløsningstest og andre produkter til par der ønsker graviditet.

Læs mere her

tags: 2003, virksomhed, Skandinavien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar