tirsdag den 13. marts 2012

Lille dansk smykkefirma på det internationale marked

Aura of Copenhagen sælger nu ikke bare sine unikke luksus-smykker i to butikker i København, men har også åbnet butik i Bangkoks største shoppingcenter og er på vej ind i Kina, hvor indehaveren netop har etableret et datterselskab i Shanghai.

Midt i krisetiden er der gang i salget af Aura of Copenhagens smykker så meget, at de fine danske smykker, der hører til i den eksklusive ende, nu ikke bare pryder de nordiske kvinder, men også de asiatiske. Det ligger helt i tråd med indehaveren og designeren, Charlotte Pankokes intentioner, idet hun netop henter sin inspiration til de unikke smykker i mødet med kvinder fra hele verden.

Det har fra starten i 2008 været Charlotte Pankokes ambition at bygge et internationalt smykkebrand op. Derfor rejste hun til HongKong for at tage på smykkemesse uden at have nogen aftaler på forhånd. Det viste sig, at kineserne var vilde med hendes design og med at smykkerne var fra Danmark. Efter messen i HongKong fik hun hurtigt kontakt til otte virksomheder, der alle var interesserede i at distribuere Aura of Copenhagens smykker, hvoraf tre virksomheder nu er udvalgt. Kina er verdens største e-handelsmarked, og Aura of Copenhagen har indgået aftale med Kinas to største webshops.

Aura of Copenhagen er unikke håndlavede smykker i guld med vægt på kvalitet og luksus i klassisk etnisk design tilsat et stænk af moderne storbypuls. Det er 1001 nats eventyr mixet med stemningen fra de globale metropoler. Stilen er enkel, men raffineret, tidløs og stilfuld samtidig med, at den er udfordrende og nyskabende. De eksklusive smykker er alle håndlavede af særligt udvalgte smykkehåndværkere i ægte guld med smukke ædelsten, diamanter og perler fra hele verden.


Læs mere her

tags: København, Danmark, 2008, Kina, Bangkok, storby, smykker, datterselskab, virksomhed, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar