søndag den 2. november 2014

Aarhus: Sådan får du større bryster med eget fedt

Aleris-Hamlet Hospitaler vil på inspirationsaften gøre Østjyllands kvinder klogere på bl.a. rynkereduktion og brystforstørrelse med eget fedt. De østjyske kvinder får mulighed for at blive meget klogere på nye muligheder og tendenser indenfor kosmetiske behandlinger, når Aleris-Hamlet Hospitaler inviterer til inspirationsaften torsdag den 6. november. Det sker fra kl. 19 til 21 på Brendstrupgårdsvej 21 i Skejby.

På arrangementet holder kosmetisk sygeplejerske Åsa Brandtlov oplæg om anti-aging, mens plastikkirurg Jens Bengaard fortæller om brystforstørrelse med eget fedt. Desuden kan man se, hvordan rynkereducerende behandlinger foregår i praksis, og møde den nytilkomne plastikkirurg Dorte Lyhne samt Aleris-Hamlets skincareekspert, Helle Bach.

Arrangementet er åbent for alle interesserede. Aleris-Hamlet byder på et let traktement samt en kosmetisk gavepose til at tage med hjem. Antallet af pladser er begrænset, og det er gratis at deltage. Tilmelding kan ske til og med 1. november på www.ofeliaklub.dk eller på telefon 87 42 41 40.

Hør om naturlig brystforstørrelse

Det sidste nye inden for brystforstørrelse hedder fedttransplantation. Nu kan man nemlig slå to fluer med ét smæk ved at suge fedt fra lårene og sprøjte det ind i brysterne. Ikke alene flytter man på den måde uønsket fedt til et sted på kroppen, hvor det er ønsket. Fordelen ved denne type operation er desuden, at man undgår fremmedlegemer i brysterne. Ifølge Jens Bengaard, plastikkirurg hos Aleris-Hamlet, er det noget, som tiltaler mange østjyske kvinder.

– Det giver et mere naturligt udseende end med implantater. Brysterne får ikke så meget fylde opadtil, og fedtet fordeler sig ligesom på 'almindelige' bryster. Metoden henvender sig hovedsageligt til kvinder, der ikke ønsker en kæmpestor barm. I modsætning til implantater, der skal skiftes efter 12-15 år, varer denne metode hele livet, så længe du ikke taber dig meget i vægt, fortæller plastikkirurgen. Han påpeger, at fedtet, der bliver sprøjtet ind i brysterne, forbrændes på samme måde som det sted på kroppen, hvor det er taget fra.

Inspiration til bedre hudpleje

Helle Bach, der er blandt landets mest kendte hudterapeuter, står klar til at uddele tips og tricks samt fortælle om, hvordan biomedicinsk hudpleje kan forbedre effekten af for eksempel Botox/Azzalure og Restylane.

– Botox og fillers gør moden og ældet hud fyldig og spændstig i de dybere lag. Man kan med fordel supplere med fugtgivende og regenererende ansigtspleje. På den måde vil hudoverfladen fremstå endnu yngre og mere spændstig – uden kedelige rynkespor, siger skincareeksperten.

Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks største og bredest dækkende privathospital – og har også en førende position på det kosmetiske område. Virksomheden indgår i Aleris, der er Nordens førende private aktør inden for sundhed og omsorg. Afdelingen i Aarhus er beliggende på Brendstrupgårdsvej 21, og yderligere information om kosmetiske behandlinger findes på www.aleris-hamlet.dk.

Læs mere her

tags: hospital, Danmark, medicin, Østjylland, Ford, sygeplejerske, Skejby, biomedicin,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar