tirsdag den 1. juli 2014

Når 1 stk. Carry-on er nok

Kabinekuffert eller Carry-on bagage, som de også kaldes giver dig ekstra frihed, når du er på farten, da du undgår at skulle stå i kø ved check-in og så igen ved bagagebåndet når du kommer frem Hvis du rejser meget, opdager du hurtigt fordelene ved kun at have et styk letvægts kuffert i kabine størrelse med på rejsen. Husk på at målene på såkaldt carry-on kufferter varierer fra flyselskab til flyselskab, hos Travlefreak.dk kan du se en oversigt over de forskellige flyselskabers regler for håndbagage.

De fleste badeferie rejsende ville løbe skrigende bort, hvis de skulle nøjes med en kuffert i kabinestørrelse. Men hvor tit har du ikke være af sted med en propfyldt kuffert i oversize + en kabine kuffert / taske for så at opdage, at du faktisk kun har brugt halvdelen af det tøj og rejseudstyr du har haft med. Desuden har du sikkert også bandet langt væk over at skulle slæbe på alt det rejseudstyr og har været tæt på at slæbe dig en pukkel til.

Du er sikkert også den alle bagage transportørerne flokkes omkring i håb om, at tjene en skilling på at fragte dine kufferter og rejsetasker ud til en ventende bus eller taxi. Der er faktisk mange fordele ved at rejse efter "carry-on" metoden.

Skal du f.eks. på storby ferie på egen hånd, vil du med kyshånd tage imod rådet om, at rejse med en god, let og stærk kabine kuffert. Du føler dig langt mere fleksibel og vil få en harmonisk og problemfri ferie. Du har nemmere ved at hoppe på et tog eller en bus, og foretage ændringer i dine rejseplaner, skulle der ske aflysninger af flyafgange eller opstå mulighed for at tage et tidligere fly og lignende, vil du meget lettere kunne ændre din billet til et andet fly.

At flyve med kun en kuffert i kabine størrelse kræver lidt ekstra af dig i planlægnings og pakke fasen, du er tvunget til at begrænse dig og så alligevel for der findes faktisk en lang række letvægts rejseprodukter på markedet, som gør at du ikke behøver at lide afsavn på rejsen. Prøv det, du vil ikke fortryde det. Dette og mange andre rejsetips finder du på rejsesitet Travelfreak.dk.


Læs mere her

tags: storby,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar