onsdag den 2. april 2014

Bliv klar til sommersandaler med Soul Beauty

Efter en hel vinter i lukkede sko, begynder forårssolen at minde os om at sandaltiden er på vej. For mange danskere, er der blot en lille detalje som kan forsinke at sandalerne kommer ud af skabet eller at nogle helt nye, bliver købt. Udseendet og pleje af vores fødder!
Vi ved alle sammen hvordan det føles når vores fødder har været lukket inde i varme sko eller støvler, i en hel dag. Tilmed har vi måske gået meget, svedt, været uheldige med at få vabler, sprækker og hård hud. Og har vi haft travlt med så meget andet, så er det måske ved at være længe siden, at vi har brugt tid på fødderne også selvom vi har tænkt på at vi burde.

Skønhedsvirksomheden Soul Beauty, har valgt at hjælpe med at få de kønne sandaler i brug. Som en fast del af sortimentet på www.soulbeauty.dk, kan man året rundt købe forskellige fodplejeprodukter der hjælper med den daglige fodpleje og til behandling af eventuelle fodproblemer. Til sortimentet, er der nu tilføjet et par nye og økologiske sommerfavoritter der begge effektivt hjælper dig til at blive sandalklar med sunde og silkebløde sommerfødder.

Fodbadesalten Soothing Foot Soak, giver resultater efter blot 15 minutter. Badesalten opbløder hård hud og lindrer ømme fødder og er specielt udviklet med tanke på at forberede dine fødder til sæsonens sommersandaler. Badesaltens unikke sammensætning af ingredienser hjælper dig til at komme tørre fødder til livs sådan så du kan starte sommeren med silkebløde fødder. Som en bonus, hjælper badesalten tilmed på kredsløbet og til at lindre trætte fødder og så er den rig på en stribe af lækre ingredienser som Epsomsalt, økologisk havsalt, rapsolie, karbamid og engelsk lavendel.

Har dine fødder ekstra behov for pleje, anbefaler Soul Beauty den nye AHA Foot Peeling Creme. Fodcremen er let og effektiv og indeholder mild kemisk AHA peeling, til fjernelse af døde hudceller. Fodcremen hjælper altså til at komme i bund med hård og sprukken hud på fødderne. Dine fødder vil elske en behandling med denne før fodbadet!

Soul Beauty ønsker dig god fornøjelse med at blive sommerklar og inviterer dig til at tilmelde dig nyhedsbrevet på webshoppen. Så vil du løbende modtage information om nye produkter og ligeledes opnå adgang til fordelagtige rabatter og tilbud på din ordre.


Læs mere her

tags: virksomhed, kemi, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar