lørdag den 18. januar 2014

Japansk modedesign møder high-end outdoorteknologi

image description
Duneksperten Yeti, der er ekspert i duntøj og dunsoveposer til ekstrem outdoorbrug, lod den japanske modedesigner Yuko Yamazaki få fingre i Yetis ultralette stof og fine gåsedun. Resultatet er en modekollektion af urbant overtøj med nye fortolkninger af blandt andet poncho og den klassiske vest.
Yeti er det ultimative udstyr til outdoor: Det unikke og silkelette stof, Next to Nothing, i kombination med den fineste sortering af store, fyldige dun, Crystal Down, giver høj isolering og ultralav vægt til jakker, soveposer og veste.

Den japanske modedesigner Yuko Yamazaki tog de eksklusive materialer med ind i sit kreative univers og har nyfortolket klassisk outdoorbeklædning til en urban fashionkollektion.

Storm – lang vest med hætte
Kollektionens "signature piece" er dunvesten Storm. Yuko Yamazakis version af den klassiske dunvest er lang som en frakke, figursyet og forsynet med en hætte. Storm har en markant kombination af blanke og matte materialer, der alle er lette og slidstærke.

Skråtsyede dunkamre på fronten får modspil af et lodret elastisk felt i siderne, der samtidig giver vesten et flatterende og klædeligt fit. Storms utraditionelle lange snit er ikke blot klædeligt, vestens bløde dunfyld varmer ned til midt på låret, akkurat som en frakke. Storm placerer sig mellem en frakke og en vest, og kan bruges som begge dele. Som de fleste andre Yeti designs kan Storm pakkes ned i sin egen lomme, så den er nem at have med.

Manteau – en poncho i dun
Yeti Manteau er Yuko Yamazakis frække fortolkning af den klassiske poncho. Ponchoen stammer oprindelig fra de sydamerikanske indianere og er i bund og grund blot et stykke firkantet stof med et hul til hovedet.

I Yuko Yamazakis version er ponchoen syet i Yetis ultralette og silkebløde stof, der smyger sig ned fra en bred, høj krave. Manteau er fyldt med store luftige gåsedun, der holder dig varm uden at tynge på skuldre eller tøjet indenunder. Modsat den traditionelle poncho er Manteau udstyret med en skjult lynlås under hver arm. Lynlåsene danner hver sit ærme, når de bliver lynet. Yeti Manteau kan pakkes ned i en lille lomme, der sidder bagpå.

Fra bjergbestigere i Himalaya til fashionistas in Hanoi
Yeti er ultimative dunprodukter. Mærket er udviklet til kræsne outdoor-entusiaster, men de ultralette, pakbare og eksklusive designprodukter har også fundet vej til alverdens modestrøg. Yeti er et brand for dem, der ikke mener, at mode og udeliv modsiger hinanden. Yeti har en "Ethical Down Code", så dunene er sporbare, og forbrugerne kan være sikre på etisk korrekt dyrevelfærd.


Læs mere her

tags: kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar