onsdag den 1. januar 2014

Dunklassiker i eksklusiv jubilæumsudgave

image description
Duneksperten Yeti fejrer sit 30 års jubilæum med en eksklusiv jubilæumsudgave af den populære Faith-jakke, der har sat nye standarder for dunovertøj.
Dunjakken Faith var en lille revolution, da den kom på markedet. Den overraskede ved at være ultralet, og så var den ikke kort og sportsorienteret som andre dunjakker, men lang og figursyet som en rigtig damefrakke. Andre mærker fulgte efter og figursyede dunjakker er siden blevet en markant del af modebilledet.

Fjerlet og dun-varm
Faith var et spring fra outdoorverdenen til modeverdenen for dansk-tyske Yeti, der i år kan fejre 30 års jubilæum. Yeti blev grundlagt i 1983 i Østtyskland og specialiserede sig hurtigt i dunsoveposer til ekstremt brug på ekspeditioner og til bjergbestigning.

Ekstreme outdoorfolk stiller krav om høj isolering og varme, men ultralav vægt, hvilket er blevet Yetis kendetegn. Yeti har udviklet den unikke metervare, Next to nothing, der er kendetegnet ved at være slidstærk, men samtidig let – næsten som silke. Det lette stof fyldes med de største og fineste gåsedun, Crystal Down, der giver en høj isolering ved lav vægt.

Fra trekking i Himalaya til fashion i Hanoi
På baggrund af sin ekspertise i dun udvidede Yeti med dunbeklædning til ekstrem outdoor, og siden med Faith, som var den første af en række eksklusive dunjakker til daglig brug. I dag har Yeti desuden en særlig fashionkollektion, der er designet af den anerkendte japanske designer Yuko Yamazaki.

Yeti fejrer sit 30 års jubilæum med en limited edition af den populære og klassiske Faith i den oprindelige farve Silver. Med Faith oplever man alle Yetis karakteristika: Dunjakken er overraskende let, og giver en dejlig bevægelighed. Samtidig giver dunfyldet hurtig varme, der reguleres perfekt, så jakken kan bruges fra tidlig efterår over vinter til det tidlige forår. Yeti har en "Ethical Down Code", så dunene er sporbare, og forbrugerne kan være sikre på god dyrevelfærd.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar