fredag den 27. december 2013

Guldknappen.dk åbner pop up butik i Odense på Kongensgade

image description
Tirsdag d.22. oktober blev Guldknappen.dk's univers også tilgængeligt offline med åbningen af en ny pop up butik på Kongensgade i Odense. Butikken vil være fyldt med gode tilbud på de nyeste kollektioner af modetøj og dametasker fra mærker som ADAX, Benedikte Utzon, Charlotte Sparre, Nova Bags m.fl. Kom ned i butikken og oplev de mange gode tilbud. Vi har åbent helt frem til juleaften.
På Kongensgade 8 i hjertet af Odense har Guldknappen.dk slået dørene op til en spritny pop up butik. Indretningen er lækker og stilren, helt i stil med online universet hos Guldknappen.dk. Der vil naturligvis være mulighed for at prøve tøj og accessories i butikken, samt opleve hvorfor en dametaske er det perfekte tilbehør til ethvert moderne look.

Beslutningen om at åbne en fysisk butik kommer af ønsket om et større kendskab til Guldknappen.dk. I en fysisk butik har folk i langt større grad mulighed for at opleve den gode kvalitet og det lækre produktdesign. Derfor åbner Guldknappen.dk en fysisk butik, siger indehaver Margit Buhl.

"Odense er en vigtig by for Guldknappen.dk idet den ligger tæt på vores kontor og showroom i Middelfart. Vi glæder os rigtig meget til at introducere endnu flere folk i Odense og på Fyn til vores sortiment af modetøj til kvinder og dametasker. Vi fejrer åbningen af den nye butik helt frem til jul med spændende konkurrencer og gode tilbud," siger Margit Buhl.

Personalet, i den nye butik, vil præsentere et bredt udvalg af tasker og tøj, der passer til enhver smag – uanset om du mangler en mobiltaske, en ny kjole eller noget helt tredje. De vil naturligvis også være behjælpelige med gode råd og vejledning omkring de seneste trends indenfor modebranchen.Læs mere her

tags: juleaften, Odense, universet, Middelfart, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar