mandag den 30. december 2013

BellevueBox - Idéer, Handling og Rendyrket Lykke

Bellevue A/S bygger sin vision på drømme, og om at udleve disse drømme maksimalt, hvor næsten alt er muligt.
Bellevue A/S er en virksomhed der er grundlagt af drømme, for drømme og for at udleve drømme. Bellevue gør det umulige muligt, og det forklares bedst gennem et citat fra John Lennon: "You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope someday you'll join us."

Dette kunne let have været tankerne der løb, som en flod, gennem Bellevue A/S grundlægger da han i 2003 besluttede at starte sin virksomhed. Siden 2003 har Bellevue nemlig haft en altoverskyggende vision, nemlig at sætte agendaen og skabe øjeblikke af lykke.

Men hvad er lykke, egentlig For de flest er lykke bare en rar følelse, som de får når de er glade. Men er lykke ikke snarere et produkt af at være glad, tilfreds og have opnået noget særligt

Bellevue A/S har gjort det muligt, for ganske almindelige mennesker, at udleve vilde drømme som de fleste nok ellers aldrig var kommet i nærheden af at opleve. Kør Lamborghini eller Ferrari, flyv i helikopter eller luftballon, gå til en professionel stylecoach eller få renset krop og sjæl – Bellevue har gjort mulighederne uendelige! De mangfoldige oplevelser kan give enhver en oprigtig følelse af lykke, helt ind til marven.

Men selv med ambitionen om, at gøre selv de vildeste oplevelser tilgængelige for den almindelige forbruger har Bellevue været bevidste og ærlige overfor deres koncept, de er nemlig først og fremmest et firma der leverer gaveidéer, og gaver, til forbrugerne. Derfor skal man tilbyde et eksklusivt produkt, et produkt hvor ikke bare oplevelsen er i centrum, men også den følelse modtageren får når han eller hun holder gaven i hånden, det skal være en oplevelse!

Forestil dig: Det er juleaften, i har spist lækker mad, træet er blevet fuldkommen rundtosset af jeres dans og nu er det tid til gaverne. Da man var barn var der intet værre end den bløde pakke, den følelse sidder stadig gemt væk allerinderst inde, og kigger frem i denne søde juletid. Du får din første gave, spændingen er stor, og samværet med familien har allerede gjort at lykken er stor. Idet du griber gaven mærker du noget hårdt og metallisk under papiret: "YES!", tænker du. Som du pakker gaven ud mærker du følelsen af aluminiumsæsken, en sjov og rar følelse af noget der på den ene side er koldt, men samtidig varmer indeni. "Bellevue" og en luftballon uden på æsken, først undrer du dig lidt over hvad dette kan være. Du har altid drømt om at flyve i luftballon, stilheden, romantikken og udsigten til den evige horisont – kan det her være Nej, for hvordan skulle man kunne arrangere det.

Nu er alt papiret væk, "ballontur for to" står der på æsken, du mærker adrenalinen pumpe ud i blodet, smilet breder sig og det føles næsten som om det fæstnes ved dine ører, du springer op af sædet og danser en lille glædesdans – DET er lykke!

Bellevue har i løbet af ganske få minutter givet en ægte følelse af lykke, og man er ikke engang kommet til oplevelsen endnu!

Bellevue sætter agendaen og skaber øjeblikke af lykke!

Læs mere her

tags: 2003, Ferrari, juleaften, helikopter, roman, virksomhed, John Lennon, Lamborghini, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar