tirsdag den 8. januar 2013

Ny stærk bog om følelsesmæssig incest

En stor del af danske børn oplever at måtte tage ansvar for den voksne - at de må nedprioritere sig selv til fordel for forældrene.

Følelsesmæssig incest er et forholdsvis nyt begreb i Danmark og der er kun ganske lidt litteratur om det. Men nu er Dr. Patricia Loves bog om fænomenet blevet oversat fra amerikansk til dansk med titlen "Det alt for dygtige barn - en bog om følelsesmæssig incest" (298 sider, 259 kr., Forlaget Grenen)

Bogen giver både en forklaring på fænomenet, belyser årsager og konsekvens og giver masser af eksempler på børn og voksne, der oplever denne form for omsorgssvigt.

Bogen giver også let tilgængelige og konkrete redskaber til at arbejde med konsekvenserne af en opvækst med følelsesmæssig incest.

I starten af 2012 kom Mette Glargaard med sin bog "Poul Glargaards datter", som blandt andet satte fokus på emnet og nu kommer altså en bog til alle - både fagfolk og ikke-fagfolk, som går i dybden med emnet.

Yderligere information kan ses på: http://metteglargaard.dk/boger-og-video/det-alt-for-dygtige-barn-en-bog-om-folelsesmaessig-incest/

Samt artiklen om følelsesmæssig incest: http://metteglargaard.dk/artikler/folelsesmaessig-incest/

Læs mere her

tags: Danmark, 2012, incest, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar