tirsdag den 3. januar 2012

Udstilling Spirituelle Kilder hos GL-arkitekter MAA & gallerier

D. 7. januar fra kl. 12 skyder GL-arkitekter MAA & gallerier år 2012 i gang med udstillingen ?Spirituelle Kilder?. Udstillingen repræsenterer værker af Malou Sinding som er kunstfotograf og Liss Jørgensen som er kunstmaler. Begge kunstnere søger inspiration i det spirituelle.

Malou Sindings billeder er taget med iPhone og efterbehandlet med forskellige app?s. Malou Sinding arbejder til daglig som advokat i København, men tildeler alligevel kunstfotografiet en stor rolle i sit liv. Malou har vundet adskillige priser i både indenlandske og internationale konkurrencer under FIAP?s patronnage senest har hun vundet guldmedalje i 28th Malmö International Exhibition of Photographic Art 2011. Derudover er et af de billeder, der er på udstillingen, ?Guldalder-3? blevet shortlistet i en international iPhoneografi-konkurrence "The Mobile Photo Award" i kategorien Landskab. Malou udtaler:

?Fotografiers magiske tiltrækningskraft på mig har været der hele mit liv. Jeg elsker at fotografere, og jeg elsker at kigge på billeder. Det at se og lave billeder af det sete hænger uløseligt sammen med min livslange søgen efter at se og forstå mangfoldigheden i og meningen med tilværelsen.

At nysgerrigt blive ved med at holde øjnene åbne for, at virkeligheden ikke er noget absolut. At se og forstå det komplekse i det enkle og det enkle i det komplekse det store i det små og det små i det store.

Lykkefølelsen i at vide, at jeg aldrig bliver færdig det sidste billede aldrig bliver lavet der ligger nye muligheder lige rundt om det næste hjørne.?

Liss Jørgensen der er kunstmaler har malet siden ca. 1998, hvor hun begyndte at male i fællesskab med andre kunstnere. Liss er nu 70 år og bor i Næstved. Liss mistede sin mand for et år siden og hun forsøger bl.a. igennem sin kunst at bearbejde sorgen.

Liss Jørgensen udtaler om sit arbejde med sine malerier: ?Det giver en dejlig indre ro og glæde - jeg glemmer ofte tiden.?

Som billederne også antyder er Liss i en anden verden, når fingrene fører farverne over lærredet. Liss Jørgensen maler med oliefarver og som oftest direkte med fingrende.

Malerierne udtrykker som oftest med farver og bevægelse livsbekræftende energier og symboler, der taler til fantasien og spiritualiteten. Der er i de fleste af malerierne lysende guddommelige områder. Farverne spænder vidt og er nøje afstemt med hinanden, således at der altid kan findes ro i malerierne.

20 % af salget går til børnefonden. Ib Spang Olsen har desuden sponseret en plakat der koster 200,- hvor hele beløbet går til Børnefonden.

Læs udstillingskataloget på hjemmesiden www.gl-arkitekter.dk.

I galleriet kan der også købes økologisk Pukka The samt kunstnerartikler.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar