torsdag den 10. november 2011

Masser af bryllupper d. 11/11 2011

Kirkerne og specielt rådhusene får travlt på fredag d. 11/11-11, hvor brudepar står i kø om at få den mest magiske bryllupsdato i året. Men det er ikke kun i Danmark, der er rift om datoen. Spillebyen Las Vegas oplever også et større antal vielser end ellers, og det er ikke for sarte sjæle med hang til det traditionelle bryllup.

Københavns rådhus melder om 160 vielser, Aarhus har indtil videre 38 vielser og i Høje-Taastrup er borgmesteren i dagens anledning rykket ud til den gamle Blaakildegaard, for at vie giftelystne par i de mest smukke og romantiske omgivelser.

Signe Marie Jeppesen fra Brudesalonen Kennedys i Sabro lige uden for Aarhus fortæller: ?Den 11/11-11 er der rigtig mange vielser, og vi har meget travlt i øjeblikket med at få de sidste kjoler færdig til på fredag. Udover at datoen er et håb fra brudens side om, at ægtemanden så vil kunne huske deres bryllupsdag, så har rigtig mange også fundet ud af, at man kan spare en masse penge. Én af vores brude har fortalt mig, at de har sparet ca 50.000 kr ved at holde brylluppet en fredag i november i stedet for en lørdag i højsæsonen. Jeg kan godt forstå, at de gør det så er der jo mange flere penge i budgettet til andre sjove ting.?

Ikke kun i Danmark er antallet af vielser rekordhøj for en fredag i november. Hos diverse wedding chapels i Syndens By, Las Vegas, er man også nået helt nye højder, men her er det langt fra de traditionelle vielser, der står på bestillingssedlen.

Et Drive-Thru-bryllup kan for eksempel hurtigt klares igennem vinduet fra ét af de utallige mere eller mindre usmagelige ?chapels of love?, og du behøver hverken bestille tid i forvejen eller stige ud af din bil imens, og når vielsen er overstået efter et par minutter, kan du køre videre.

Viva Las Vegas er bare ét af de mange kapeller i byen som tilbyder flere former for vielser, hvor show-delen er i højsædet. Her er en diner, hvor du i bedste Grease-stil kan skåle i milkshake efter vielsen eller du kan blive viet udendørs omgivet af plastic-blomster.

?Rigtig mange brudepar, der vælger at blive gift i Las Vegas, vælger byen på grund af alt det show, der er med til at gøre byen til The Wedding Capitol of the World. Derfor er vores store Elvis-pakke et kæmpe hit. Med dramatisk ankomst til kapellet i en pink Cadillac sammen med Elvis, som også foretager vielsen, er et stort øjeblik for både brudepar og vidner,? fortæller Ron Decar, indehaver af Viva Las Vegas, der selv har 177 vielser på fredag. ?Det er ca. et år siden, de første brudepar begyndte at booke os den dato, men vi har 5 steder, hvor vi kan udføre vielser, så vi skal nok nå dem alle,? fortsætter Ron Decar, som oprindeligt kommer fra showbiz-branchen og selv gladeligt hopper i Elvis-kostumet og giver den gas med sin version af ?That?s allright Mama?, mens kapellets webcam står i centrum af rummet og sender alle vielser live ud til resten af verden i en sky af blå røg.

Se en video fra en Elvis-vielse i Las Vegas: http://www.youtube.com/user/BrudesalonenKennedys?feature=mhee#p/a/u/2/ZO6bytg0ujQ

Besøg
Viva Las Vegas? hjemmeside, hvor der er Live webcam under alle vielser: http://www.vivalasvegasweddings.com

Læs mere her

tags: København, Danmark, 2011, borgmester, Elvis, Las Vegas, roman, bryllup, penge, Sabro, Cadillac,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar