søndag den 13. november 2011

Flere veninder og netværk i Frederikssund og Omegn?

Er du vild med zumba eller med traveture? Mangler du nogen at gå på cafe med, til kaffehygge og gode samtaler, en shoppe-veninde, en litteratur- eller kort-klub?
Er du tilflytter, gift med tid til egne interesser, lige blevet single, eller er du i et nyt parforhold og er det med bonusbørn eller måske et langdistanceforhold? På Vi-kvinder.dk er der veninde-netværk for enhver smag i en lang række byer i Danmark og også i Frederikssund.

Vi-kvinder er et trygt forum hvor den enkelte selv er med til at tage initiativ til nye netværk og oplevelser er du nysgerrig? Så klik ind på vi-kvinder.dk, opret din egen profil i dag og deltag i det der er interessant for dig eller opret selv nye netværk der omhandler dine interesser. Vi har allerede et par friske kvinder i 30?erne og 40'erne, der er fra Frederikssund og gerne vil have flere lokale kvinder med til bl.a. kaffehygge og gode samtaler. Er det dig?

I netværket er der en ualmindelig stor rummelig med højt til loftet og plads til alle, det gør fleksibiliteten stor og motiverer til en dejlig tone og stemning.

Vi-kvinder.dk er et netværk for kvinder, som har lyst til at få nye veninder og udbygge sit netværk. Man kan selv oprette et netværk eller melde sig ind i et af de eksisterende. Vi skriver sammen i netværk og med hinanden fra vores profiler på vi-kvinder.dk og mødes uden for skærmens blålys til aktuelle, interessante og relevante aktiviteter såvel ude som hjemme.
Vi-kvinder.dk er nemlig 100 procent selvstyrende alle netværk skabes og administreres af medlemmerne selv. Netop det gør netværket mangfoldigt, og initiativrigdommen understøttes af sitets veludviklede funktionalitet med netværk, events, opslag osv.

Vi-kvinder er et meget hyggeligt og uformelt netværk, hvor vi også lader os inspirere af hinanden på tværs af landet. Hjemmesiden vi-kvinder.dk er netværkets nerve og kommunikations platform vi har hver vores profil og det er her aftaler, events og netværk laves og derfra føres ud i livet.
Det er en dejlig tryg måde at udbygge sit netværk og få flere veninder, og det er f.eks. fantastisk let at få en ny venindekreds på vi-kvinder.dk, hvis du er tilflytter.

Læs mere på www.vi-kvinder.dk

Læs mere her

tags: Danmark, fleksibilitet, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar