mandag den 16. maj 2011

Du kan nå det endnu ?

altså få en ekstra dejlig sommer i inspirerende selskab.

Vi-kvinder.dk er netværket for alle voksne kvinder i alle aldre.
Mangler du én eller flere at rejse med, gå til åbne teater, opera, koncert-aftener med, mødes på café med, cykel- eller skovture, byvandringer eller en tur til stranden sammen med i løbet af sommeren
Mød de dejlige veninder i vi-kvinder.dk.

Netværket vi-kvinder.dk Nordsjælland - afholder det sidste inspirations- og netværksmøde før sommerferien.
Det sker i Helsingør mandag den 30.5. kl. 19.00-21.00.
Læs mere og tilmeld dig gerne på dette link http://www.vi-kvinder.dk/event_3448.php

Du har muligheden for at begynde dagen med endnu en oplevelse, nemlig at besøge Helsingør Havn, hvor krydstogtskibet Quen Mary 2, ligger på reden indtil kl. 18.00.

Om vi-kvinder.dk siges det, at man er så fyldt med energi og er høj-i-hatten , når man tager hjem fra disse møder vel vidende, at man altid i sit lokalområde kan finde spændende voksne kvinder til at dele alt fra tanker, idéer, opera, koncerter, dans, sundhed, sport, natur, udflugter, kreativitet, spiritualitet til læring og personlig udvikling sammen med.
I netværket kan man søge efter lige præcis det, man ønsker og skulle det ikke være der, så opretter og tager man initiativet selv .

På forsiden af Vi-kvinder.dk www.vi-kvinder.dk er der et link, hvor du kan høre et 15 minutters radio-interview med områdeguide Regitze Schmidt. Her fortæller hun meget begejstret, hvorfor hun har været en del af netværket siden 2004.



Læs mere her

tags: interview, radio, Nordsjælland, koncert, kreativ, Helsingør, energi, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar