torsdag den 1. september 2016

Stort lagersalg popper op på Borgergade


Torsdag den 1. september popper et gigantisk lagersalg op på Borgergade 80 i Silkeborg. Der venter fire ugers udsalgsfest med kvalitetstøj til spotpris, og rabatterne bliver større uge for uge. Spørgsmålet er så bare: Hvor længe tør du vente I hele september måned får befolkningen i Silkeborg og omegn gode muligheder for at gøre en ualmindelig god handel, hvis garderoben trænger til en opfriskning. I den gamle Fakta-bygning på Borgergade 80 popper et stort lagersalg op med tøj til hele familien, hvor priserne er presset helt i bund. Men kun i en begrænset periode.

Pop up lagersalg opkøber konkursboer og restpartier, og suppleret med spritnye varer sælges det forskellige steder i landet med 50 - 70% rabat. Eventet løber i fire uger, hvorefter det hele bliver pakket ned og en ny destination bliver tastet ind på GPS'en.

Silkeborg bliver andet stop på en forhåbentlig langstrakt rute rundt i landet, og efter åbningen i Brovst tidligere på året har manden bag konceptet, Jens Peter Stidsen, fået blod på tanden.

- Vi havde stor succes med det første Pop up lagersalg i Brovst, hvor kunderne strømmede til i løbet af hele perioden. Folk blev overraskede over, hvor billigt det egentlig var. Specielt når de så det store udvalg med mange populære mærker. Vi har tøj til alle aldre - lige fra sparkedragter til kjoler, jeans og meget mere, så man kan uden problemer tage hele familien med på shopping. Jeg garanterer, at folk i Silkeborg kommer til at gøre en ualmindelig god handel, siger Jens Peter Stidsen.

Først til mølle
Hylderne og stativerne er så småt ved at være fyldt godt op med tøj her kort tid inden åbningen. Spørgsmålet er så bare, hvor længe man tør vente, før man svinger forbi butikken på Borgergade. Erfaringen fra Brovst siger, at de bedste mærker ryger først. Vælger man at kigge forbi senere på måneden, kan der til gengæld være ekstra store rabatter at hente. Priserne bliver presset ned uge for uge indtil afslutningen den 25. september. Rabatterne effektueres på følgende måde:

Uge 1 og 2 ( 1. september - 11. september):
-50% på ALT

Uge 3 (12. september - 18. september):
-60% på ALT

Uge 4 (19. september - 25. september):
-70% på ALT

Pop up lagersalg i Silkeborg skydes i gang torsdag den 1. september fra 10-18. Herefter vil
åbningstiderne være onsdag - fredag fra 10-18 samt lørdag - søndag fra 10-15. Der er mulighed for at betale med både kontanter, betalingskort og MobilePay.tags: konkurs, Silkeborg, Vælger, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar