onsdag den 2. oktober 2013

Ny ambassadør for Pantene i Danmark: Schaumburg-Müller i nyt samarbejde med Pantene

Den unge danske skuespillerinde og Tv-vært, Christiane Schaumburg-Müller er det nye ansigt i Danmark for et af verdens største hårplejemærker, Pantene, faldt hovedkulds for den danske skønhed med det smukke hår.

Vi kender Christiane Schaumburg-Müller som tv-vært, model og skuespiller. Nu kan den lattermilde danske darling også bryste sig af at være Danmarks nye ambassadør for et af verdens største hårplejemærker. Fra i dag, kan Christiane Schaumburg-Müller opleves i hele landet med skinnende hår og det velkendte glimt i øjet. Nu i forbindelse med hendes nyeste samarbejdspartner, hårplejemærket Pantene.

" Enhver, der kender mig godt ved, at jeg altid har elsket at eksperimentere med forskellige frisurer, fantastiske produkter og styling. Jeg er meget fascineret af al den forskning og videnskab der ligger bag Pantenes udvikling af deres produkter. Det er inspirerende og samtidig ret lærerigt, da sundhed og fokus på indre skønhed er meget vigtigt for mig, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Det er første gang at Pantene går ind i et dansk samarbejde med en lokal ambassadør - og at valget faldt på Christiane Schaumburg-Müller, er langt fra en tilfældighed. Ifølge Nordisk brand manager fra Procter & Gamble, der ejer Pantene, handler det ikke kun om naturlig skønhed men også om at finde den rette danske kvinde, der er troværdig, passioneret og har en vindende personlighed.

"Vi faldt for Christiane Schaumburg-Müllers karismatiske personlighed og helhjertede interesse for almen sundhed og velvære. Christiane er et perfekt match til Pantene med hendes engagement for naturlig skønhed og hårpleje, og med samarbejdet ønsker Pantene at inspirere danske kvinder i alle aldre og med alle slags hårtyper, til at opleve følelsen af naturligt smukt og sundt hår .

Følg Christiane Scahumburg-Müller og hendes samarbejde med Pantene, se eksklusivt materiale på hendes instagram, Twitter og Pantene Facebook her:

www.facebook.com/PanteneDanmark
http://instagram.com/christianesm
https://twitter.com/ChristianeSM

I kan også få et smugkig bag om kameraerne ved Pantenes kampagneoptagelser med Christiane på den populære blog @Sneglcille: http://sneglcille.coverkids.dk eller på http://youtu.be/53N_7fhmsvU

Om Pantene PRO-V
Pantene Pro-V hårplejeserie er en sammensætning af hårplejeprodukter, der hjælper kvinder i alle aldre med at få et sundt og glansfuldt hår.

Om Christiane Schaumburg-Müller
Udover Christianes samarbejde med Pantene, er hun netop nu aktuel med sin første bogudgivelse Christianes Beauty bog, som udkommer d. 4. oktober. Derudover kan Christiane også opleves som vært på Det Store Dating Show samt som en del af dommerpanelet i Danmarks Næste Topmodel som vises på Kanal 5.

For mere information og pressebilleder, kontakt venligst:

Joy Morgan
Revolt
T: +45 26 22 49 36

Sigrid Barnekow
Communications Manager Pantene
T: +46 8 5280 8272

P&G Beauty
P&G Beauty making beauty dreams real. P&G Beauty er et af verdens førende kosmetik virksomheder med mere end 100 brands i over end 127 lande. P&G tilbyder en lang række etablerede brands, som opfylder alle typer af behov inden for skønhed og pleje, her i blandt Pantene®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Max Factor®, Sassoon Professional®, Wellaflex®, Sebastian Professional®, Koleston®, Venus®, Gillette®, Oral-B®, Braun®, SK-II®, Wella Professionals® samt dufte fra Hugo®, Boss® og Lacoste®. Besøg www.dk.pg.com for de seneste nyheder og yderligere information om
P & G og deres brands.


Læs mere her

tags: Danmark, Facebook, skuespiller, skuespillerinde, virksomhed, videnskab, kamera,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar