fredag den 5. april 2013

Nyt i Danmark: Pynt op med en streamer til festen

Danskernes små og store festdage skal fejres. Og hverdagen får også et hip med på vejen. Det er målet med en lang række nye feststreamers, som er udviklet for at sætte stemningen i vejret. Festcuts med hurra og tillykke til bl.a. nygifte og fødselarer er skåret i professionel bilfolie i bl.a. hvid, sølv og guld metallic og fås i flere størrelser til pynt af en bil, en rude eller et fx køleskab. Hele sortimentet kan fås i wallfolie og der kan suppleres med personlige navnestreamers i samme stil.

Det er firmaet eq-media ved journalist Lilli Henriksen, der driver webshoppen dotupyourcar.com, som har fået udviklet de festlige streamers til enhver anledning, hvor noget skal fejres. I forvejen sælger shoppen Hurradots, store, printede carstickers fx hjerter med blomster.

- En buket blomster af den slags holder længe og vækker opsigt, men vi kan mærke på folks tilbagemeldinger, at de savner noget mere personligt, hvis man fx skal holde sølv- eller kobberbryllup. Det er baggrunden for de nye festcuts, hvor man kan kombinere med hyggelige ord som Hurra og Tillykke og dermed skabe en helt personlig, festlig dekoration, siger Lilli Henriksen, der har valgt også at lave feststreamers på engelsk til nygifte.

- Vi lever i en globaliseret tid, og de unge er snart mere dus med engelsk end dansk. Og så er der dejligt swung over et ord som Just Married, der kan sættes på siden af bryllupskareten . Samtidig hylder vi gode, gamle danske traditioner med feststreamers fx til en pebermø, en 25 års jubilar, ja, selv til en 90 års fødselsdag har vi udviklet festcuts i bil- såvel som wallfolie til pynt indendørs i festlokalet.

Der er ingen ben i at montere de nye, smarte feststreamers i bedste foliekvalitet. Og de kan fjernes igen ved let opvarmning, når det er blevet hverdag. Priser fra 138 kr. Fås kun hos dotupyourcar.com, som du kan finde her:
http://www.dotupyourcar.com/c/67/fest-streamer-fest-stickers-party-stickers-f%C3%B8dselsdag-stickers-fest-klisterm%C3%A6rker-fest-decals-peberm%C3%B8-pimp-pebersvend-stickers

For yderligere info kontakt Lilli Henriksen tlf. 51 95 96 80 eller via mail til lillih@eq-media.dk


Læs mere her

tags: bryllup, journalist,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar