torsdag den 1. december 2011

Gennemført og eksklusiv økologi og holisme i nye produkter hos Faceness.

Salon Faceness i Helsingør er nu eneforhandler i Nordsjælland af de lækre økologiske produkter fra Patyka.

Selvom Sidse Andersen allerede er forhandler af udelukkende økologiske skønhedsprodukter, har det længe været et stort ønske at få de ultimative produkter fra Patyka til skønhedsklinikken.

?Dels fordi de er ualmindelig lækre og giver resultater, dels fordi de har ikke mindre en fire unikke certificeringer, dels fordi emballagen er så anderledes smagfuld og den er også miljøcertificeret - og så dels fordi menneskerne bag har et holistisk og smukt livssyn? fortæller Sidse Andersen med stor entusiasme.

Herudover, fortsætter Sidse Andersen, har hun også taget den ene af parfumerne hjem fra SAMA. Her er tale om noget helt særligt, en hellig parfume, udvundet af hellige blomster og træer, bæredygtige ingredienser som tilsammen munder ud i en betagende duft, der giver høje vibrationer til krop og sjæl. Fra SAMA er også den helt vidunderlige Serum, der stimulerer sanserne og genopbygger huden.

?Det er missionen med de økologiske produkter, at de bliver skabt af rene og naturlige råvarer, udvundet så skånsomt, at olierne bibeholder deres strukturer og indhold i cremer og dufte. Det giver velvære for krop og sjæl og jeg er stolt og har en god oplevelse, når jeg behandler. Det er med disse produkter fra Patyka, at jeg føler at min professionalisme som skønhedsformidler-/behandler er optimal? slutter Sidse Andersen.


Udover klassiske og traditionelle skønhedsbehandlinger er Sidse Andersen endvidere uddannet til at udføre A.L.T. ansigtsløftningsteknik.

Der er efterhånden en stor og voksende kundekreds, som ikke har det godt med giftige indsprøjtninger eller operative indgreb, fortæller hun.

Sidse Andersen lægger naturligvis fest- og bryllupsmakeup og så sælger hun, økologiske produkter fra sin salon. Bøger og tips om sund kost, kropspleje og meget mere er nyeste tiltag i salon Faceness.


Læs mere her

tags: Nordsjælland, råvarer, bryllup, Helsingør, miljø, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar