lørdag den 22. oktober 2011

Brudekjoler og gallakjoler til fabelagtige priser hos Kennedys.

Hos brudesalonerne rundt om i landet, strømmer det i øjeblikket ind med nye og skønne brudekjoler fra 2012-kollektionerne. Dette gælder naturligvis også hos Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Aarhus, der har travlt med at få alle de nye kjoler dampet og strøget, så de er klar til at komme ud i forretningen og ikke mindst klar til årets største udsalg.
Hos Kennedys afholdes der nemlig allerede nu et kæmpe udsalg på de allernyeste kjoler, men også på kjolerne fra tidligere kollektioner, som er nedsatte med op til 80%.

Hos Kennedys er brudeparrets ønsker og behov altid i centrum, for når alt skal klappe til brylluppet, tager det tid, og det er Kennedys udmærket klar over. Derfor holder de udsalget allerede nu, så de bedre kan forberede næste års kalender.
For som indehaveren af Brudesalonen Kennedys, Signe Marie Jeppesen, udtaler: ?De fleste brude skal have tilpasset deres drømmekjole, så den er som skræddersyet lige præcis til dem. Kvalitet og omhyggelighed tager tid for skrædderne, så derfor vælger vi at nedsætte alle varer i forretningen, så vi kan planlægge næste år. Når vi kommer til januar ved vi så allerede hvilke datoer, der bliver de helt store bryllupsdage i 2012 og hvilke datoer, der bliver afholdt gallafester.?

Udsalget starter lørdag den 29. oktober 2011 og fortsætter til og med lørdag den 12. november 2011 og der er mulighed for at finde de mest fantastiske kjoler fra bl.a. Justin Alexander, Sincerity, Enzoani, Sweetheart og Rikke Gudnitz White Label og alle kjoler fra 2012-kollektionerne er nedsat med 10%.
Også det helt nye mærke, Kennedys Private Label, som er et overflødighedshorn af franske blonder, lækre stoffer, tyl og krystaller, vil blive lanceret disse dage.
Herudover nedsættes også mange selskabskjoler, herretøj og lingeri fra franske Aubade fra forrige kollektioner med helt op til 80%, så man kan finde brudekjoler helt ned til kr. 1.000,- og selskab- og gallaskjoler helt ned til kr. 400,-
Hos Kennedys findes udsalgsstress og -hysteri ikke, for alle, der ønsker at gøre et lækkert kup, skal bestille tid i forvejen. Dermed er der udelukkende fokus på kunden, som i ro og mag kan beslutte sig i de private prøveværelser, hvor de får hjælp af skræddere, designere og konstruktører, for hos Kennedys er det vigtigt, at kunden er i trygge hænder hos fagkyndigt personale.


Læs mere her

tags: 2011, 2012, bryllup, stress, Sabro,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar