fredag den 10. juni 2011

Med lidt kreativitet kan en heldig vinder blive ejer af en guddommelig bil!

Bad Request

Danmarks mest populære cider, MOKAÏ®, har udskrevet en konkurrence hvor hovedpræmien er en sprit ny KIA Picanto MOKAÏ Limited Edition. -Og ikke bare til låns en måned eller et år, men til evigt eje!

Det er kun kreativiteten der sætter grænser. Det eneste det kræver for at kunne cruise rundt med pigerne i den ultimative tøsebil er at billedet på en eller anden måde signalerer MOKAÏ, og deltageren kan knytte en overbevisende god historie til billedet.

Facebook er omdrejningspunktet for konkurrencen og deltagerne har derfor med det samme mulighed for at opfordre deres venner til at kommenterer, like og stemme på deres billeder. Man kan stemme én gang om dagen. Alle der stemmer på de uploadede billeder deltager desuden i lodtrækningen om et års forbrug af iskolde MOKAÏ, så konkurrencen er hot for alle.

Det er også muligt at komme til konkurrencen direkte fra sin smart phone via en mobil side m.mokai.dk hvor man også kan finde nærmeste MOKAÏ forhandler, se en præsentationsvideo af den nye KIA Picanto m.m. (Scan QR koden eller send en sms med ?CULT MOK? til 1272.)

Konkurrencen løber til og med uge 28. Bilen kan i konkurrence perioden opleves live i forskellige storcentre rundt omkring i Danmark.

Efter den 17/7 2011 afvikles finalen med 10 deltagere. De 10 deltagere i finalerunden består af de 5 billeder der har fået flest stemmer og 5 billeder udvalgt af MOKAÏs dommerpanel. Dette giver alle deltagere, uanset hvornår i konkurrenceperioden de uploader deres billede, mulighed for at vinde.
Herefter fortsætter afstemningen og ven heldige vinder af den ultimative tøsebil findes.

Læs mere på vind.mokai.dk

MOKAÏ Guddommelig cider!Om CULT A/S
CULT, som i dag består af henholdsvis CULT A/S og CULT World ApS, blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen. Han drev et af Danmarks største diskoteker og havde brug for noget, der kunne bruges som drinksmixer, og som kunne få folk til at blive lidt længere på hans diskotek. CULT A/S har i dag, 13 år senere, en bred vifte af energiprodukter både med og uden alkohol og har flere gange kunnet bryste sig af at være markedsleder i cider/RTD kategorien på det danske marked. Virksomheden er beliggende i Risskov ved Århus og beskæftiger 33 fuldtidsmedarbejdere.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Facebook, Århus, lodtrækning, diskotek, 1998, kreativ, energi, Risskov, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar