tirsdag den 31. august 2010

Female Courage AWARD 2010

Female Courage Foundation uddeler den 19. august fondens første Female Courage AWARD på Hotel Ascot i København. Uddelingen af prisen markerer startskuddet for fonden, der arbejder internationalt for at styrke kvinders evne til at stå frem. Samtidig fejres lanceringen af fonden ved et velgørenhedsarrangement på Hotel Ascot.

I Female Courage Foundation oplever vi alt for mange eksempler på dygtige kvinder, der har svært ved at udfolde sig og realisere deres drømme. De mangler troen på dem selv, og det har alt for store omkostninger for både dem og samfundet. Derfor har vi en stor opgave i at give dem styrke og mod til at turde stå frem, udtaler idekvinden bag Female Courage Foundation Susan Binau.

Startskuddet for fonden markeres naturligvis ved at hylde en af de Courage kvinder, der har kæmpet og nået sine mål på trods. Den første kvinde, som hyldes med en Female Courage AWARD, bliver kunstmaleren Signe Anne Bjerre, der har vist ekstraordinært mod og handlekraft.

Prisen går netop til folk, som har overskredet egne grænser og fulgt deres drømme. På den måde viser vi, at det kan betale sig at turde tro på sig selv og forfølge sine drømme. Det er der alt for få, der tør gøre. Ofte fokuserer man så meget på det, man tror, kan gå galt, at man ender med ikke at gøre noget. Signe Anne Bjerre har trods sin sclerose formået at skabe det bedste liv for sig selv og for sin familie. Signe har brugt sit livsmod og sin indre styrke til fortsat at skabe sine smukke malerier, siger Susan Binau.

Female Courage Award bliver fremover uddelt en gang om året. Selve prisen der overrækkes i år, er en bronzeskulptur, formgivet af kunstneren Lina Murel Jardorf. Lina er bl.a. kendt for den 4 meter høje bronzeskulptur foran Sjælsø i Allerød.

Bred opbakning til fondens arbejde.

Female Courage Foundation vil arbejde internationalt på at skabe et samlingspunkt for kvinder hovedsageligt online der tilbyder seminarer og undervisningsforløb, som støtter og motiverer kvinder til at stå frem både personligt, karrieremæssigt og kulturelt.

Velgørenhedsarrangementet den 19. august vil rejse penge til fondens fortsatte arbejde, og her oplever fonden bred opbakning. det afspejles blandt andet i de meget flotte donationer til aftenens auktion. Lige fra et 3 dages ophold på et vinslot i Italien, til styling af Tini Owild, meditationsseminar af Henning Daverne og kunst doneret af maleren Per Hillo.

En af de personer der bidrager med et fagligt indlæg er Microsofts Adm. Direktør Jørgen Bardenfleth der vil fortælle om Corporate Social Responsibility i Microsoft i foredraget Forretning og socialt ansvar hånd i hånd

Herudover har blandt andre Takt og Tone ekspert Bill Holmberg (kendt fra tv-programmerne De fantastiske fem og Den store dag ) sagt ja til at lede aftenens auktion. Susan Binau som er initiativtager til fonden er vært til aftenens arrangement, mens tv og radiovært Dan Rachlin er aftenens medvært. Der vil være musikindslag med Yasmin og Asger Steenholdt fra Big Fat Snake og Bandet CEONEO.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar