lørdag den 18. juni 2016

Giv din mening om briternes valg af EU-medlemskab og få en gratis dildo


Tror du briterne bliver i EU Eller tror du, de siger farvel og tak Din mening kan give dig en gratis dildo i rød eller blå, hvis du handler på sexshop.dk senest d. 23. juni. Dit valg af farve på dildoen indikerer nemlig, hvorvidt du tror briterne bliver eller forsvinder. Valgresultatet kan følges dagligt på forsiden af sexshop.dk.Sexshop.dk er kendt for at lave opinionsundersøgelser med farvede dildoer. De gjorde det til folketingsvalget sidste år – og nu gør de det igen.

Denne gang er det udfaldet af EU-valget i Storbritannien, du kan give din mening til kende om ved at vælge enden en blå eller rød gratis dildo, når du handler hos sexshop.dk.

"Vi ved, at vi har nogle meget samfundsbevidste kunder på sexshop.dk, der følger med i den politiske udvikling – både herhjemme og i udlandet", udtaler Michael Peter Hansen, stifter og partner i Sexshop.dk. "Derfor synes vi, at det kunne være interessant at finde ud af, hvad vores kunder mener om denne meget spændende udvikling – at et land vil melde sig ud af EU".

Køb og stem
Vil du deltage i meningsmålingen, vælger du bare den dildo-farve – rød eller blå – der svarer til din overbevisning. Forventer du briterne bliver i EU, vælger du blå og tror du, de går deres egne veje, vælger du rød. Så modtager du den gratis dildo sammen med din ordre – diskret fremsendt til din adresse.
Dildoen er fuld funktionel i et blødt, ftalatfrit materiale med indbygget vibrator. Samtidig er dildoen krummet en smule for oven, så den rammer kvindens g-punkt helt perfekt. Så ud over at afgive din stemme, får du samtidig mulighed for at få et godt og funktionelt stykke sexlegetøj helt gratis med oven i handlen.

Stem senest d. 23. juni
Selv om EU-kampagnen midlertidigt er sat på standby efter det frygtelige mord på den britiske, kvindelige politiker Jo Cox, afgøres Storbritanniens tilhørsforhold til EU stadig d. 23. juni. Derfor skal du have afgivet din stemme i form af en gratis dildo senest på denne dato.
Hver dag opgøres kundernes valg på forsiden af sexshop.dk på deres valgbarometer. Det skal blive spændende at følge med i helt frem til valget!


Læs mere her

tags: Storbritannien, politi, sex, EU, udland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar